luni, 26 februarie 2018

ȘOC și GROAZĂ! Firea a băgat toată România în bucluc



Vești bune pentru șoferii Uber! Când nu se implică în ocrotirea pelicanilor galbeni din crescătoria soțului, duoamna Gabriela face pozne și mai mari! A reușit să-l înfurie pe Putin, cu toate că marele dictator a auzit de ea abia cu o zi în urmă.

Ieri seară, la secțiunea „Ciudățenii din alte părți ale lumii”, postul de televiziune Rossia 1 a anunțat că primărița noastră închide școlile și grădinițele de la primii fulgi de nea, cu toate că temperaturile n-au coborât nici măcar sub -15 grade. Fapta duamnei Firea a avut se pare un puternic efect laxativ asupra unui important procent din populația Rusiei. Oamenii s-au kăcat pe ei de râs, și problema e că nu se mai operesc de ieri seară, iar azi dimineață n-au putut merge la muncă din cauza asta.


În ciuda faptului că e cunoscut ca un dictator cu simțul umorului, Putin a fost extrem de iritat din pricina faptului că Rusia e paralizată și că e nevoit să o conducă de pe WC, așa că a sesizat organele de urmărire penală, iar acum madam Pandele e cercetată de procuratura rusă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de atentat la sănătatea publică și subminarea economiei naționale (rusești), așa cum sunt ele prevăzute și pedepsite de Codul penal rus.

Cu toate că Firea a închis școlile în București, efecte faptei s-au produs în Rusia, iar rușii consideră că în România procurorii sunt supuși presiunilor politice, așa că procuratura rusă a solicitat deja extrădarea primăriței, iar Putin a precizat că mandatele de aducere rusești în țările vecine se execută numai cu tancul, din pricina stării precare a drumurilor românești, și că eventuale divergențe privind aplicarea legii penale rusești se pot rezolva în câteva ore, prin ocuparea și anexarea teritoriului unde s-a săvârșit fapta.

Update: Autoritățile din Madagascar au făcut din timp pasul înapoi: „Știm că țara noastră este destinația turistică preferată a primarilor români, dar dacă tipa e cercetată de ruși, nu ne băgăm!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu