joi, 1 august 2013

Omar Hayssam acuză: Băsescu a dezlănțuit teroarea pentru a-i forța tăcerea

Omar Hayssam rupe tacerea
Omar Hayssam acuză
Flancat de patru mascați duioși, Omar Hayssam a fost prezentat astăzi pentru audieri în fața instanței de judecată de la Tribunalul București. Obosit, cu ochii adânciți în orbite și barbă sură, teroristul a refuzat să dea orice declarații referitoare la cauză, motivând că este constrâns moral de președintele Băsescu să nu dezvăluie adevărul.
Nici nu vă închipuiți prin ce trec. Sunt de-a dreptul traumatizat. Familia mea e în Siria și este efectiv urmărită și terorizată de echipe de acarieni special antrenați, trimiși de Băsescu. Asta în timp ce eu, în penitenciarul de așazisă maximă siguranță Rahova, sunt vizitat în fiecare noapte de trei stelnițe din ordinul ocult Cimex Lectularius, care dansează pe mine și mă sug de puteri până dimineața. Dacă scap un singur cuvânt despre matrapazlâcurile președintelui, nu va mai rămâne nici o picătură de sânge, nici în mine, nici în neamul meu.

Întrebat de instanță dacă ar putea deveni mai cooperant în condițiile în care i s-ar pune la adăpost familia și i s-ar garanta siguranța, Omar Hayssam a zâmbit amar.

După cum ați văzut, nici în Siria n-am fost în deplină siguranță. Nu vă puteți feri de acarienii lui Băsescu nicăieri în lume. Sunt de o cruzime fără margini, pe care doar stăpânul lor, Băsescu, o depășește.

Judecătoarea s-a arătat totuși reticentă în fața acuzațiilor aduse de terorist. În data de 26 aprilie 2006, Omar Hayssam a fost eliberat de judecătoarea Sofica Dumitraşcu, la solicitarea procurorului Ciprian Nastasiu. Pentru acest lucru, Omar Hayssam s-a folosit de o serie de documente  medicale şi a jucat teatru impecabil, făcând pe bolnavul pe moarte. Sirianul a fost adus la acel ultim termen cu o ambulanţă şi a stat în sala de judecată în perfuzii. Avocaţii săi au prezentat judecătorilor un muribund şi au invocat o mulțime de acte  medicale. După eliberare, el s-a vindecat miraculos de cancer şi a fugit din România.

Omar Hayssam este condamnat, în lipsă, în trei dosare: 20 de ani pentru terorism, în dosarul „Răpirii celor trei jurnalişti”, 16 ani pentru înşelăciune în dosarul „Volvo”, şi trei ani pentru fraude în dosarul „Foresta Nehoiu”. El este trimis în judecată în alte două dosare: pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi afacerea „Manhattan Group”. Sirianul mai este cercetat de procurorii DNA pentru falsificarea mai multor acte în dosarul privatizării frauduloase a societăţii IPRS Băneasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu