marți, 6 august 2013

Ecologiștii avertizează: Bucureștiul, la un pas de dezastru

A plecat ultimul pederast

Asociația ecologistă „Candida” va organiza vineri în București un marș de protest, între Parcul Operei și Primăria Capitalei. Obiectivul organizatorilor este de a trage un semnal de alarmă, într-o încercare disperată de a salva de la extincție o specie pe cale de dispariție din fauna capitalei.

Membrii asociației reproșează primarului Sorin Oprescu scăderea dramatică a numărului de pederaști din parcurile bucureștene.

„Domnul primar Sorin Oprescu este principalul responsabil de extincția iminentă a pederaștilor. Domnia sa este cel care a dispus toaletarea repetată a tuturor parcurilor din București, precum și introducerea iluminatului public pe toate aleile acestor parcuri. Este o crimă. Pederastul este o ființă, timidă, gingașă, care iubește locurile întunecoase și trăiește ascuns în vegetația abundentă. Dacă domnul primar tunde toți boscheții și pune becuri peste tot, distruge implicit arealul natural al pederastului și compromite existența speciei.” explică cu tristețe liderul ecologist Șerban Costel.

Chiar în cazul în care ecologiștii ar reuși să sensibilizeze inima împietrită a primarului Oprescu, ar dura câțiva ani până când vegetația se va reface. Abia atunci, o încercare de repopulare a parcurilor cu pederaști aduși din Olanda ar putea salva specia, însă numai în condițiile în care pederaștii olandezi se vor adapta condițiilor vitrege din parcurile bucureștene.

2 comentarii:

  1. Cum, un singur ONG a reactionat in fata acestei teribile probleme ecologice?! Ingrozitoooor!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pederastrul este un homosexual , acesta este un paflet, mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere